voorbereiden op het nieuwe jaar

2020 heeft veel impact gehad en nu staat 2021 voor de deur.

Hoe voorbereid ga jij het nieuwe jaar in??

De 6 voordelen van voorbereiden

1.Het zet jezelf mentaal op scherp.

2.Je dwingt jezelf doelgericht te zijn. Waardoor je eerder kan krijgen wat je wenst

3.Met een goede voorbereiding stel je de juiste vragen die zullen leiden naar bijvoorbeeld goede oplossingen.

4.Als een ander merkt dat jij hebt voorbereid is hij of zij eerder bereid tijd in je te investeren. Maar ook het aspect “persoonlijk gunnen” speelt hier mee.

5.Met een goede voorbereiding ben je beter voorbereid op tegen slagen waardoor je niet gelijk van slag kan raken als het gebeurt of juist hierop kan doorpakken.

6..Met een goede voorbereiding bespaar je tijd.

Dus hoe wil jij 2021 eruit laten zien?

Maar neem eerst ook mee dat je afscheid neemt van het oude jaar In een jaar kan er veel gebeuren. Je kunt bijzondere doelen bereiken, geweldige mensen leren kennen, je ware liefde vinden of je ware liefde verliezen. Voordat je begint met het nieuwe jaar, kun je afrekenen met wat unfinished business. Neem goed afscheid van het oude jaar door te reflecteren op wat je hebt meegemaakt. Wat heb je geleerd? Wat heb je bereikt, wat is mislukt? Waar ben je dankbaar voor, wat zou je liever anders willen zien? Neem nog even de tijd om te reflecteren op het oude jaar. Zodat het niet blijft hangen of anders genoemd achter volgen.

Hopelijk werk je niet met voornemens maar met een thema of thema's voor het aankomende jaar. Goede voornemens zijn uit, steeds minder mensen lopen te koop met hun voornemens. We zijn voorzichtiger geworden met goede voornemens omdat ze zo vaak uitlopen op niets. Zet je jaar in het teken van een thema, en laat je het hele jaar door inspireren om je leven echt te veranderen.

07-12-2020 Deel
Dit blog is gemaakt met de Websitemachine