Zorgenvrij zijn

17-03-2014

De zeven wegen naar zorgeloosheid

 

Je kunt niet gelukkig worden, je kunt alleen maar gelukkig zijn.

Als je eindeloos blijft verlangen naar iets anders, iets beters, ben je ongelukkig. Echt geluk zit in je zelf en hangt niet af van een ander of omstandigheden.

 
Ware liefde is binnen handbereik, ook voor jou.

De liefde die je voelt voor anderen komt niet van hen – het komt vanuit jezelf. De ander triggert die liefde alleen. Laat liefde willen los, wees liefde.

 
Je bent niet dik

Je bent niet wie je denkt dat je bent. In essentie ben je niet dik, uit vorm, in vorm, sexy of niet sexy. In je essentie besta je gewoon.

 
Je bent niet je dagelijkse rompslomp

Je bent niet je identiteit, je bent niet je geschiedenis, je voorouders, je familie, je baan, je huis, je echtgenoot, je hobby’s, je kinderen of je schoenen. In dit moment, en in elk moment, kun je vrij zijn van het verleden en de toekomst. In elk moment ben je vrijheid.

 
Je kunt de wereld veranderen

Oorlogen en conflicten komen voort uit een gedachte iets te willen: meer land, meer macht, meer geld, meer controle. Dat verlangen komt voort uit ontevredenheid. Als je werkt aan je innerlijke vrede, draag je dus automatische bij aan de vrede in de wereld.  Daarom: Wees zelf de verandering die je wilt zien.

 
Je zult nooit sterven

Lichamen, identiteiten en locaties komen en gaan, maar je ziel is eeuwig. Je ziel of ook wel je hoger bewustzijn genoemd, neem je mee naar een volgend leven.

 
Je bent een lichtwerker

Iedereen op aarde is volledig uitgerust om een lichtwerker te zijn. Als lichtwerker heb je contact met het universum en kan je voor raad, begeleiding en ondersteuning altijd beroep op het universum doen. Je staat niet alleen.

Ontspanning Stop de stress! Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl