Ben jij ontwaakt?

20-07-2015
Ben jij ontwaakt?

 

Wat is spiritueel ontwaken?

Spiritueel ontwaken is bewustwording van het feit dat we bestaan uit spirituele energie die zich tijdelijk manifesteert in een menselijk lichaam. Daarnaast is spiritueel ontwaken een evolutie in ons bewustzijnsproces. We ontwaken uit de illusie.

Wat is de illusie?

Alles wat we waarnemen is een projectie van onze gedachten. Zo is het huis waar je in woont begonnen bij een gedachte. Namelijk dat je wilde verhuizen, en hoogstwaarschijnlijk had je ook een gedachte over hoe je wilde dat het huis eruit zou zien. Nu leef je in dit huis. Dit geldt eigenlijk voor alle materiële manifestaties maar ook situaties die jij als jouw realiteit ervaart. En omdat alle materiële manifestaties en situaties tijdelijk zijn, is het een illusie. Niet alleen je huis, baan, auto en ervaringen zijn tijdelijk, maar ook je lichaam. Het enige wat echt is, is jouw bewustzijn. Want met jouw bewustzijn creëer jij deze gedachten.

De nieuwe wereld

Het besef dat gedachten energieën zijn die zich manifesteren in deze 3D-realiteit, leidt ertoe dat veel mensen besluiten hun TV gedrag te veranderen en geen kranten meer te lezen. Ze willen geen negatieve gedachten meer binnenkrijgen omdat deze direct invloed hebben op de manier waarop ze het leven ervaren. In plaats daarvan gaan ze naar yoga, mindfulness of besluiten elke dag een half uur te mediteren. Ze gaan hun intenties opschrijven en uitspreken. Bovendien doen veel mensen positieve visualisaties. Hierdoor ervaren ze meer rust en liefde in hun leven en zullen hun intenties zich steeds sneller gaan manifesteren. In toenemende mate komt er hierdoor meer licht op aarde.
De focus verschuift van het ego naar het hart. Mensen gaan zelf initiatieven ontplooien en hun potentie als machtige scheppers ontdekken. Bewust van hun levensdoel op de aarde willen ze alleen nog maar waarde toevoegen.

10 tekenen van spiritueel ontwaken

Hoe weet je of je zelf aan het ontwaken bent uit de illusie?

  1. De activiteiten die voorheen voldoening gaven, verliezen hun aantrekkingskracht.
  2. Je hebt in toenemende mate behoefte aan alleen zijn en voelt je meer verbonden met je hogere zelf.
  3. Je verlangt steeds vaker naar gezond eten.
  4. Drukke plekken zijn uitputtend en de natuur is een echte oplader voor je.
  5. Je wordt je steeds vaker bewust dat de 3D realiteit een illusie is. Je hebt momenten waarbij je het gevoel hebt dat je in een droom zit.
  6. Je wordt gevoeliger en kan slecht tegen harde geluiden en drukke plekken.
  7. Je verandert van werk, omdat je er geen voldoening meer uit haalt, of omdat je in een moreel conflict komt met jezelf.
  8. Je wordt steeds intuïtiever en voelt steeds meer energieën van andere mensen, maar weet vaak ook wat ze denken.
  9. Je ziet overal 11:11 of 22:22 (dubbele getallen).
  10. In toenemende mate vindt er synchroniciteit plaats. Schijnbare toevalligheden. Een voorbeeld hiervan is: je denkt aan iemand, en net op dat moment belt die persoon jou.

 

Hoe kan ik dit proces in gang zetten?

Denk je na het lezen: ik wil ook ontwaken, dan is dit mogelijk. Het is belangrijk om hiervoor je intenties op te schrijven en activiteiten te ondernemen die je frequenties verhogen. 

wil je verder weten hoe je dit doet of begeleiding bij mail dan naar naomi@sistersremedies.nl

Ontspanning Stop de stress! Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl