Hekel aan kerst

02-12-2019
Hekel aan kerst

Heb je een hekel aan kerst?

Voor sommige mensen is kerst the most wonderful time of the year. Andere mensen hebben daarentegen echt een gigantische hekel aan kerst. 

Zorg dat jouw kerst dit jaar een leuke kerst voor jou wordt

Hierbij tips om de kerst toch door te kunnen komen

1. Ga lekker op vakantie.
Heb je dit jaar echt geen zin om al je moed weer bij elkaar te rapen en de feestdagen door te brengen in ons koude kikkerlandje? Pak dan snel je koffers en ga lekker op vakantie. Op deze manier word je niet geconfronteerd met de feestdagen en laat je kerst lekker aan je voorbij gaan terwijl jij van de zonnestralen geniet aan de andere kant van de aardbol.

2. Kun je niet onder het kerstdiner met je familie uitkomen? Vermijd dan een aantal gevoelige gespreksonderwerpen. Neem spelletjes mee die jij leuk vindt om te doen.

 

3. Skip je familiediner en organiseer een kerstdiner met je vrienden. Kerst met vrienden is héél anders dan kerst met je familie. Je kiest nu namelijk zelf met wie je de feestdagen doorbrengt en dat is heel relaxt. Omring je met gezelligheid, lekker eten en de leukste mensen uit je leven en voordat je het weet heb je helemaal geen hekel aan kerst meer.

4. Geef jezelf het allerleukste kerstcadeau everrr. Als je een hekel aan kerst hebt, is het belangrijk om jezelf te verwennen met iets wat je heel graag wil hebben. Zo heb je iets om naar uit te kijken. 

5. Ga lekker uit eten. Op deze manier hoef je niet uren in de rij te staan in de supermarkt, brandt je vlees niet aan en heb je niet al die troep in huis.

6. Netflix. Heel veel Netflix. Geen zin om Home Alone voor de 2748291ste keer te kijken? Dan is Netflix je beste vriend tijdens kerst. Met een dagje bingewatchen is niets mis. Zet je favoriete serie op en geniet van een rustige vrije dag.

7. Zoek je 'ik haat kerst' soulmate. Geloof me, je bent écht niet de enige die een hekel aan kerst heeft. Grote kans dat één van je vrienden kerst ook niet leuk vindt. Zoek elkaar op en ga samen iets leuks doen dat niets met kerst te maken heeft. Ondertussen kun je lekker klagen over hoe stóm kerst is en dat je echt niet snapt waarom andere mensen het wel leuk vinden. Wedden dat dat enorm oplucht?

Ontspanning Stop de stress! Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl