ontstress programma

 

                                       

 

Ontstress programma

Wachten totdat de stress over gaat, kan je lang wachten, het vraagt namelijk wel wat inspanning voor ontspanning.

In 4 bijeenkomsten behandelen we verschillende onderwerpen van stress namelijk:

 

1.  Het landschap van stress

Alle bekende en onbekende stressfactoren worden zichtbaar. Als namelijk alles zichtbaar is dan kunnen we er ook wat aan gaan doen.

 

2.  Het Heilige Moeten

Als je een keer een dag bijhoudt hoe vaak je iets moet van je zelf of van anderen, daar kan je erg van schrikken. Elke moet brengt stress mee. In deze sessie gaan we aan de gang om minder te moeten.

 

3.  Piekeren totdat je een ons weegt

Je hoofd 24 uur non stop op volle toeren draaien zorgt dat je altijd in een soort van paraat staat en je begrijpt al dit zorgt voor onnodige stress. In de sessie gaan we aan de gang om je hoofd meer rust te laten krijgen.

 

4.  Uitschakelen die automatische piloot

In vele gevallen doen we dingen of denken we in een vast staand patroon. In de sessie dag ik je uit om je routine te bekijken en te doorbreken waar het nodig is om de stress te reduceren.

 

5.  Omgeving opvoeden

De omgeving vraagt veel van je, maar laten we de boel eens omdraaien en dat jij weer de regie hebt hierover hoeveel je omgeving van je mag vragen.

 

6.  Hobbel in plaats van een Heuvel

Het leven gaat niet over rozen. Het zal altijd een hobbelig pad blijven. Belangrijk is dat het een hobbelig pad is en niet een berglandschap wordt.

 

7.  Luisteren naar je zelf

Om minder stress te ervaren is het heel erg van belang dat je trouw aan je zelf blijft en dat houdt in dat je luistert naar je intuïtie (zelf).

 

8.  Toekomstige ik

Als afsluiter gaan we aan het werk om er voor te zorgen dat de onnodige stress ook daadwerkelijk uit je leven blijft.

 

Voor meer informatie, info over de kosten, datums en eventueel recht hebben op een vergoeding vanuit de zorgverzekering, mail naar naomi@sistersremedies.nl

 

 

 

Maak je website met Websitemachine.nl