Workshops

 Workshops die door Naomi van Sisters Remedies verzorgd worden zijn:

  • Blauwdruk van je leven 
  • Al je levens.... 
  • Een moderne Heks 
  • Samenwerken met de Aartsengelen (2 december 2018)

   

 Blauwdruk van je leven

Een ieder van ons is gekomen met een levensdoel en met de intentie om dat neer te zetten tijdens je leven. Noem het een blauwdruk voor je aardse bestaan. De kunst is om volgens jouw blauwdruk te leven, in overeenstemming met je voornemen. Maar dat vormt ook je grootste uitdaging. We leven in een tijd waarin veel mensen vastlopen, geen voldoening meer vinden in werk en relaties. Nog nooit was het zo makkelijk om je met anderen te identificeren en verbinden, via internet en social media. Maar hoeveel van ons voelen zich eenzaam, niet vervuld door een missie of passie en vluchten in afleiding en routines om die leegte in zich maar niet te hoeven voelen? 

Met een blauwdruk zijn we geboren. Een blauwdruk over hoe je leven verloopt, de reden en hoe dat te realiseren. Heel duidelijk en helder. 

Het mooie is dat tijd nemen om naar jezelf te kijken de uitnodiging vormt om weer terug te keren naar dat wat jij je ooit had voorgenomen, naar wie je bent, je authentieke zelf, de blauwdruk van jouw leven.

 

 

Een moderne Heks

Wie denkt dat heksen oude vrouwtjes met een grote pukkel op haar neus en met een bezem vliegen en als je iets verkeerd zegt  je omtoveren in een zwarte kat, gelooft graag in sprookjes.

Moderne heksen doen wel aan magie en soms ziet dat er inderdaad precies uit zoals je denkt: kaarsen, wierook, kruiden en spreuken. Maar stiekem draait het allemaal om energieën en visualisatie, en daar kunnen we wat mee in ons dagelijks leven.

Hekserij of wicca wordt nog steeds gezien als een beetje griezelig. Wicca of hekserij gaat om eenheid met de natuur, de gelijkheid van man en vrouw en het helen van lichamelijke klachten.

Het doel is om in harmonie te komen met jezelf, de mensen om je heen, de natuur en met energieën en het universum.

 

Samenwerken met de Aartsengelen

leer samenwerken op verschillende manieren met de Aartsengelen voor liefde, wijsheid, kracht, richting en heling

Elke Aartsengel heeft zo zijn eigen taak, kleur en mannelijke of vrouwelijke energie. Zo maken ze het makkelijk voor ons om te voelen, zien en horen met welke Aarstengel we te maken hebben. Engelen en Aartsengelen zijn zeer liefdevolle energieën. Ze worden niet gehinderd door tijd en ruimte. Daarom kunnen engelen ook bij meerdere mensen tegelijk aanwezig zijn om hen te helpen of hen bij te staan.

Ze helpen ons graag maar omdat ze onze vrije wil respecteren, moeten wij wel om hun hulp vragen. Engelen zijn altijd om ons heen. Je mag ze altijd om hulp, bescherming, begeleiding, kracht en energie vragen, dit kan in gedachten of hardop. Engelen oordelen nooit over je verzoek. Ze zullen simpelweg reageren op het oprechte verlangen van je hart en helpen je dan altijd.

 

Al je levens…….

Wie was jij in een vorige levens?
Veel mensen geloven in reïncarnatie, het meermaals opnieuw geboren worden. De letterlijke betekenis van reïncarnatie is: opnieuw in het vlees komen. De reden om opnieuw geboren te worden is om lessen te leren, om ervaringen op te doen die je geestelijke ontwikkeling bevorderen.

De ideeën over wedergeboorte worden niet alleen gevoed door religieuze en culturele denkbeelden, maar ook door ervaringen die je in je huidige leven opdoet.

Kom erachter met deze workshop wie of wat jij in vorige levens was?

Een leuke bijkomstigheid is dat na het volgen van deze workshop je meer inzicht krijgt in je zelf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontspanning Stop de stress! Powered by CMSfabriek