Workshops

workshop 2

 

Zo krachtig als een draak (8 juni 2021)

Draken energie is een hele krachtige energie, afkomstig uit andere sferen/dimensies. Of draken ooit echt hebben bestaan, daar zijn de meningen over verdeeld. Als er een bepaalde aantrekkingskracht tot deze ‘mythische’ wezens is ervaar dan wat deze krachtige energie kan doen.

Lichtwerker (21 september 2021)

Lichtwerkers zijn mensen, die voordat ze op deze Aarde zijn geïncarneerd, opgeleid zijn om verander processen te stimuleren. Lichtwerkers zijn op een bepaalde manier een rebel. Het pad van de lichtwerker is een bijzonder mooi en uniek pad. Het kent diepe dalen en enorme hoogtes. Het is nooit stil en alles is constant in beweging en verandering. We gaan in deze workshop dieper in wat houdt lichtwerker zijn in, welke vorm kan je eraan geven en welk pad bewandel jij als lichtwerker.

Kaartje leggen (4 november 2021)

Een kaart legging levert een heldere kijk op zaken. Inzicht in wat jou beweegt en mogelijk belemmert. Het geeft je inzicht, bewustwording en ruimte om er iets mee te doen. De engelen geven liefdevolle en ondersteunende adviezen. Het is aan jou om de adviezen op te volgen en actiestappen te nemen zodat het gewenste resultaat zichtbaar wordt. In deze workshop leer je hoe je met de kaarten kan werken.

Geërfd van je voorouders (5 oktober 2021)

In deze workshop maken contact met vorige generaties, onze voorouders, knippen energetische lijntjes door, geven terug wat bij hen hoort en maken een mooi ritueel om ze te eren en te bedanken voor hun hulp.

Het resultaat is dat er een last van jouw schouders valt. De ballast die je ongevraagd meegekregen hebt en die jij uit loyaliteit bleef dragen, is hiermee opgelost. Daarmee creëer je weer ruimte voor je eigen processen en kan heling bij jou plaatsvinden.

 

Als je jezelf in de HSP kenmerken of symptomen herkent weet je in elk geval dat er zo’n 15-20% in de samenleving het leven ook net even anders en diepgaander ervaart. Hoewel het misschien soms zo voelt, ben je dus niet alleen. En bovendien als hoog sensitief persoon ben je oké zoals je bent ook al snappen niet-HSP’s je soms niet helemaal. 😉

In 2021 verzorgen wij een drietal workshops om dieper in te gaan over HSP (en HSS).

HSP, Wat kan je ermee? (25 mei 2021)

Als HSP heb je mooie kwaliteiten en talenten die je goed kan inzetten en waar je geen moeite voor hoeft te doen puur omdat je HSP-er bent.

 

Prikkelende HSP (31 augustus 2021)

Overprikkeld en onderprikkeld is wat een HSP / HSS persoon mee moet dealen elke dag.

 

De valkuilen van HSP (23 maart 2021)

Zie wat de valkuilen zijn van HSP en krijg de inzicht waardoor je reageert zoals je reageert.

 

Transformatiespel (wordt twee keer in 2021 aangeboden, namelijk op 6 april en 7 december in de avond)

Het Transformatiespel brengt je veranderingsproces in beeld in een prettige vorm van een bordspel. Het fungeert als een spiegel van het leven. Het dringt direct door tot de kern van ieder vraagstuk en leidt tot inzicht, duidelijkheid en besluitvaardigheid.

Het transformatiespel staat onder andere voor:
 Creëer veranderingen in je leven
 Ruil blokkades / pijn voor bewustzijn
 Toetsen van je intuïtie
 Leer je beschermengel kennen
 Maak je onderbewustzijn vrij
 Ontvang universele feedback

Duur: minimaal 2 uur en maximaal 4 uur

 

Speciale workshops die  alleen 1 op 1 worden gegeven

Leren Channelen

Duur: 2 X 2 uur

Channelen houdt in dat je een staat van verruimd bewustzijn bereikt, waarin je contact kan maken met een Gids (overleden personen die je begeleiden ) of Engelen. Je hoeft niet spiritueel ontwikkeld te zijn of je hele leven al gevoelig te zijn geweest om te kunnen channelen.

Wat je wel nodig hebt is geduld, vertrouwen, een toewijding en een sterk verlangen om contact te maken.

 

Spirituele ontwikkeling

Duur: 4 X 2 uur

We kennen verschillende gebieden van ontwikkeling zoals emotioneel, intellectueel, relationeel, sociaal, professioneel, maatschappelijk, en ook spiritueel.

Spiritualiteit betekent ‘op de geestelijke en de innerlijke beleving gericht’. Iedereen is dus spiritueel. Het is waar de wetenschap stopt en het gevoel het overneemt. Het is niet zweverig bedoeld, maar het is juist gewoon met twee benen op de grond blijven staan. Spiritualiteit gaat over contact met jezelf maken, met je innerlijke gevoel.

Hoe kan iemand zichzelf spiritueel gaan ontwikkelen? Het begint met de bewustwording dat iedereen spiritueel is en door het kiezen voor persoonlijke ontwikkeling, zonder enige dwang. Daarna zijn er vele mogelijkheden en middelen om spiritualiteit te ontwikkelen.

 

 

Voor meer info en of aanmelden  mail naar: naomi@sistersremedies.nl

 

 

 

 

 

 

 

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl