Webinars / Workshops Online

Hieronder vind je de online programma's en workshops / webinars van Sisters Remedies.

De workshops / webinars kan vanaf april 2021 elk moment starten wanneer jij dat wil. Je meld je aan en na betaling krijg je een link toe gemaild. In je eigen tijd en zo vaak je wil kan je de workshop en of webinar bekijken.

Bij de programma's gaat even net iets anders. De programma's starten vanaf een bepaalde datum. Na aanmelding krijg je een mail met verdere duidelijke informatie over hoe het programma online zal gaan plaats vinden. 

 

Workshops / Webinars 2021:

Burn out versus Bore Out

Over burn-out heb je waarschijnlijk al gehoord. Veel kans dat je iemand kent die een burn-out (gehad) heeft. Misschien jij zelf wel? Maar is het wel een burn-out? Of is het een bore-out? Of een combinatie van beide? Weet jij wat het belangrijke verschil is?

Waarom is het belangrijk het verschil tussen burn-out en bore-out te kennen?
De symptomen zijn erg vergelijkbaar. Ten gevolge van jarenlange aanhoudende stress op werkvlak ben je doodmoe, leeg, op. En dit op mentaal, emotioneel en fysiek vlak. Je kan niet meer, je zit vast en je geraakt er zelf niet meer uit.
Is de oplossing dan niet gewoon rusten? Soms wel, soms niet. Dat hangt af van de oorzaken van je stress. En die oorzaken van de chronische stress zijn heel verschillend bij burn-out en bore-out. Omdat de oorzaken verschillen, moet ook de behandeling of aanpak verschillen. Als je een bore-out behandelt zoals een burn-out, maak je het erger.

 

Overgang

De menopauze en de overgangsperiode is een ingrijpende tijd voor veel vrouwen. Naast alle lichamelijke veranderingen, is het ook een transitie naar een volgende levensfase. Als je in de overgang komt stap je langzaam uit de zorg rol. Immers we hoeven geen leven meer door te geven. Dat betekent niet dat we niet meer goed kunnen zorgen. Dit is een verandering op 1 niveau, maar op andere niveaus en gebieden in  je leven gebeuren ook verschillende veranderingen.

 

Lekker Slapen

Goede nachtrust is dus een belangrijk fundament onder een gezond, ontspannen en gelukkig leven. Als je slaapt worden er allerlei herstelprocessen opgestart in je lichaam. Van je hersenen tot je huid, van je spijsvertering tot je hoornvlies.

Slapen is de reset-knop indrukken. Je start even opnieuw op. En dat lost vaak veel problemen op – net als bij je computer. Dus duw je nachtrust niet weg in een hoekje. Het is belangrijk. Als je nu niet goed slaapt is het tijd om daar aandacht aan te besteden voor een lang, gezond en leuk leven.

 

Angst voor de Angst

Last van zenuwen, een knoop in je maag, of zweethanden. Iedereen heeft wel eens last van angst: het helpt ons om goed te reageren op mogelijk gevaar. Maar wat als angst niet meer weggaat? Of als je vaker erg angstig reageert op iets, waar je eigenlijk helemaal niet bang voor hoeft te zijn? Zoiets kan je leven flink veranderen.

 

Kom uit je Comfortzone

Het is natuurlijk ook niet makkelijk om uit je comfortzone te stappen. We zijn als mens gewoontedieren en vinden het natuurlijk best eng om de controle los te maken en op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen. De angst voor het onbekenden en de gedachte om bang te zijn om te verliezen wat we hebben is vaak een belemmering.

En toch is het bijzonder belangrijk om uit je comfortzone te stappen en iets te gaan doen wat nieuw voor je is, wat je nog nooit gedaan hebt. Open staan voor nieuwe uitdagingen. De controle los te laten en niet weten wat er uiteindelijk gaat gebeuren. Dan zal er persoonlijke groei plaats gaan vinden en word je potentieel volledig benut.

 

 

Programma's 2021:

Werken met de Aartsengelen (start 19 oktober 2021)

In totaal 6 sessies, elke week wordt een sessie verstuurd.

Aartsengelen zijn invloedrijke engelen die bovenaan staat in de engelen hiërarchie, boven de ‘gewone engelen’ en beschermengelen. De aartsengelen helpen ons op aarde door ons de weg te wijzen naar liefde en liefdevolle energie. Aartsengelen zijn leiders die heel dicht bij het licht staan. Iedere aartsengel heeft een zijn eigen talenten en energie. Elke aartsengel heeft dan ook een eigen gebied waarmee hij of zij de mensen helpt.

Leer de aartsengelen kennen en  leer hoe je met hun kan samenwerken.

 

Je biografie als Heling (start 12 april)

In totaal 7 sessies en elke week hebben we een online bijeenkomst

Op een unieke wijze verander je kijk op je leven met je eigen biografie.

Ben je ontevreden hoe je nu in het leven staat…of

wil je af van waarom overkomt het mij nou altijd.. of

heb je het gevoel dat je maar wat doet maar niet echt je leven leeft…

of  wil je niet meer dat het verleden een grote rol speelt in het leven nu…

 

Ontspanning Stop de stress! Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl