Voor bedrijven

In deze tijd wordt er meer gevraagd van je bedrijf en van je personeel. Uitval  van werknemers door stress, overspannen of burn out is niet alleen voor de werknemer lastig maar heeft direct gevolgen in je bedrijf. Gezondheid is de verantwoording van je werknemer maar ook van jou als werkgever. Wanneer er regelmatig onder stress gewerkt moet worden is het belangrijk om ook regelmatig te ontstressen. Voorkomen is makkelijker dan genezen, op tijd een ontstressbehandeling krijgen voorkomt overspannenheid en burn out. Wij kunnen de ontstressbehandelingen in het bedrijf geven.

Sisters Remedies zet je bedrijf weer op de rails en zorgen er voor dat je medewerkers met goede moed en zin naar het werk kunnen gaan.

Steeds vaker hebben bedrijven met ziekteverzuim, stress, depressies en andere geestelijke en lichamelijke problemen te maken die de situatie op de werkvloer niet ten goede komen. Vooral in de huidige tijd is het belangrijk voor de onderneming en haar werknemers dat er een goede en motiverende weksfeer in het bedrijf aanwezig is.

Hoe dit te realiseren ?

Door maar te blijven focussen op keihard en effectiever werken waardoor medewerkers zich continue onder druk voelen staan en dus minder resultaat behalen, of misschien door even een ontspanningsmoment in de de drukke dag te lassen waardoor de zorgen kunnen worden gelaten en er even nergens aan hoeft te worden gedacht ?

Na zo ontspanningsmoment is de werknemer weer klaar om gefocust zijn/haar werkzaamheden aan te pakken, zit lekkerder in  haar/zijn vel en kan weer tegen de druk van het werk op boxen.

Sisters Remedies heeft een gespecialiseerde behandelmethode ontwikkeld die zowel lichaam als geest tot rust brengt. Een goed evenwicht tussen lichaam en geest maakt je vrij, zorgt dat je weer bruist van energie en zorgt ervoor dat je weer effectief verder kunt.

Wij komen desgewenst bij je langs op kantoor. Ook kun je een afspraak maken in de praktijk van Sisters Remedies.

 

 

Ontspanning Stop de stress! Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl