Trainingen

 

training

Trainingen bij Sisters Remedies:

> Reading geven 

> Lichtwerker  

> HSP, wat kan je ermee?! 

> Slaap de Baas 

 

Reading Geven

Iedereen kan heel eenvoudig leren readings te geven, net zoals iedereen kan leren koken. Het verschil is dat je bij koken iets moet leren en bij het geven van readings waarschijnlijk iets moet afleren. Intuïtie heb je immers al van nature. Behalve voor boodschappen vanuit  het universum (gids / engel) worden readings vooral gedaan om meer kennis en wijsheid te verkrijgen over allerlei levensvragen. Als je twijfels hebt over een bepaalde keuze of beslissing kunnen de kaarten jou duidelijkheid geven. Het is een manier van communiceren met engelen om inzichten, antwoorden en adviezen over thema’s die voor jou op dat moment belangrijk zijn te ontvangen.  In deze training leer je wat je nodig hebt om een reading aan jezelf of aan een ander te geven. Je leert waar je op moet letten en je gaat oefenen met het leggen

 

Lichtwerker

Het doel van de training is in toenemende mate bewust te zijn van het licht in jezelf, je leven, je levensmissie en de wijze waarop je het licht op aarde toe kunt passen. Tevens word je je bewust van jouw aandeel in het mede creëren van een nieuwe wereld.

In het eerste gedeelte van de training stem je je af op het licht van je essentie en leer je hoe je goed kunt aarden en je eigen ruimte kunt innemen. Vanuit het licht van je essentie worden je fysieke-, emotionele- en mentale lichamen opgeschoond. Blokkades en al het andere wat je belemmert worden door en in licht getransformeerd. Hierdoor creëer je ruimte in jezelf. Je leert veel vaardigheden en past ze in jezelf en je dagelijkse leven toe. Je begint te ervaren waar en op welke wijze je je licht kunt inzetten.

Het tweede gedeelte staat in het teken van afstemming op het grotere geheel en je levensmissie. Je opent je op diepe niveaus voor het licht dat vanuit het universum naar de aarde toestroomt. Je maakt bewust contact met jouw kring van lichtwezens en ervaart hoe je met hen kunt samenwerken. Je leert vaardigheden die je in staat stellen jouw licht bewust in te zetten en jouw levensmissie vorm te geven.

 

HSP, wat kan je ermee?!

(training is verdeeld over 3 x 2uur)

Iemand die hoog sensitief of hoog gevoelig is, wordt ook wel een hoog sensitief persoon (HSP) genoemd. Het is een term die je ongetwijfeld vaker hebt gehoord, want ongeveer 20% van de bevolking is hoog gevoelig.

Maar toch is het vaak niet helemaal duidelijk wat dit nou eigenlijk is.

Wat houdt hoog sensitief zijn precies in, Welke eigenschappen horen erbij en hoe kun je ermee omgaan wanneer je hoog gevoelig of hoog sensitief bent? Hoe ga je om met hoog sensitieve mensen  en geen sensitieve personen in jouw omgeving?

Wanneer je hoog gevoelig of hoog sensitief bent hoef je niet per se therapie te volgen. Er is niets mis met je, maar je moet enkel leren omgaan met jouw hoog gevoeligheid en vooral belangrijk hierin is je eigen weg te vinden.

1ste Bijeenkomst: Hoog sensitief zijn en je omgeving

2de Bijeenkomst: Voordelen en nadelen van HSP

3de Bijeenkomst: Inzetten van je hoog sensitiviteit

 

Slaap de Baas

(training is verdeeld over 4 x 2uur)

Slaapproblemen hebben een grote impact op de kwaliteit van leven.

Slecht slapen betekent onder andere dat je overdag vaak moe en futloos bent, minder goed kunt presteren op je werk of op school en eerder ziek wordt.

Het zoeken naar een oplossing maakt de situatie vaak alleen maar erger. Met Slaap de Baas pakken  we de slaapproblemen bij de wortels aan, waardoor slecht slapen verleden tijd wordt.

 

1ste bijeenkomst:  Meer info over slaap en jou slaapgewoontes. Start met het doorbreken van de vicieuze cirkel.

2de bijeenkomst: Doorbreken van gewoontes die zorgen voor slecht slapen

3de bijeenkomst: Vervolg van de 2de bijeenkomst

4de bijeenkomst: Zorgen voor geen terugval

 

 

Voorbeelden van  In Company trainingen die door de Sisters worden verzorgd zijn: 

Sociaal Competentie Model Advanced

 De –escalatie training

Hulpverleningstechnieken

Faalangst

Pesten op de werkvloer

Zonder stress aan het werk

 In company trainingen worden op maat gemaakt en kan in de organisatie zelf gegeven worden om zo het beste rendement uit het geleerde te halen. Tevens kan het direct in de praktijk geoefend worden. Na een kennismakingsgesprek waarin de wensen zijn uitgesproken wordt de training aangeboden.

 

 

 

Ontspanning Stop de stress! Powered by CMSfabriek