Trainingen

 

training

Trainingen in 2023:

 

Gaslighting, emotionele manipulatie (10 oktober 2023 van 19.00-22.00uur)

Gebeurtenissen glashard ontkennen en gesprekken achteraf verdraaien waardoor de ander gaat twijfelen aan zijn gezonde verstand. Gaslighting is een subtiele vorm van manipulatie die in veel relaties en in verschillende relaties voorkomt.

‘Het is een vorm van emotionele manipulatie. Vaak wordt emotionele manipulatie ingezet om iets van een ander gedaan te krijgen.

Een klein voorbeeldje:

Iemand wil bijvoorbeeld zijn partner overhalen mee te gaan naar een feest waar zij geen zin in heeft, en zegt dingen als: “Hoezo ga je niet met mij mee? Ik ben toen met jou meegegaan, en nu laat je mij zitten?”

Word weerbaarder tegen Gaslighten en meld je aan voor de training

 

 

Wijsheid van de Aartsengelen (21 november 2023 van 19.00-22.00uur)

Aartsengelen kennen geen beperkingen in ruimte en tijd. Een Aartsengel kan op vele plekken tegelijkertijd zijn. De naam Engel stamt af van het griekse woord Angelos wat Boodschapper betekent.

Aartsengelen zijn wijs, hebben onvoorwaardelijk lief en respecteren onze vrije wil.

Als wij aartsengelen om hulp vragen kunnen ze ons grenzeloos bijstaan. Dit doen ze graag want niet alleen mensen evolueren , de engelen doen dit ook.

Engelen hebben heel veel humor en geven vaak antwoorden op je vraag op een grappige manier.

Wij kunnen ten allen tijde contact met hun leggen. de Aartsengelen passen hun licht en trilling aan ons aan. Ze helpen ons te herinneren wie wij zijn en het innerlijke wijsheid en kennis in ieder van ons verder te ontplooien.

 

 

Maak je website met Websitemachine.nl