Trainingen

 

training

Trainingen live en Online bij Sisters Remedies in 2021:

Reïncarnatie (live 14 maart 2021)

Reïncarnatie of zielsverhuizing is bijna zo oud als de mensheid. In oosterse culturen behoort het al eeuwen tot het gedachtegoed. Ook in het westen denken steeds meer mensen dat je na de dood terugkeert en een nieuw leven leidt in een ander lichaam. In deze training gaan we uitgebreid aan de gang met je vorige levens.

Energie healing (live 26 sept 2021)

Er zijn veel verschillende soorten energie healing. Wat optimaal werkt voor jou is een kwestie van uitproberen. Je kunt niet zeggen dat de ene vorm beter is dan de andere. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur en die voorkeur kan ook verschillen met de tijd. In deze training leer je te kunnen werken met verschillende energie.

Zelfbeeld (live 24 april 2021)

Een zelfbeeld is een combinatie van  ideeën, gedachten en overtuigingen die je over jezelf kunt hebt. Het is een beeld hoe jij tegen jezelf aankijkt. Ieder mens heeft een zelfbeeld. Dat kan een positief zelfbeeld zijn maar het kan ook een negatief zelfbeeld zijn. Het is dus heel belangrijk hoe je met jezelf praat maar ook hoe je over jezelf praat. In deze training gaan we aan de slag om een  realistisch en krachtig zelfbeeld neer te zetten

Geweldloos Communiceren (online 11 mei 2021)

Geweldloze Communicatie is ontwikkeld door Marshall Rosenberg en leidt wereldwijd tot het oplossen en voorkomen van conflicten, concrete verheldering van communicatie en heling van relaties. Het is een dynamische taal van overvloed en gelijkwaardigheid. 

Gaslight Effect, het verborgen narcisme (online en wordt twee keer in 2021 aangeboden, namelijk op 22 februari en 13 december in de avond)

Gebeurtenissen glashard ontkennen en gesprekken achteraf verdraaien waardoor de ander gaat twijfelen aan zijn gezonde verstand. Gaslighting is een subtiele vorm van manipulatie die in veel relaties en in verschillende relaties voorkomt. Het is een vorm van emotionele manipulatie. Vaak wordt emotionele manipulatie ingezet om iets van een ander gedaan te krijgen. Iemand wil bijvoorbeeld zijn partner overhalen mee te gaan naar een feest waar zij geen zin in heeft, en zegt dingen als: “Hoezo ga je niet met mij mee? Ik ben toen met jou meegegaan, en nu laat je mij zitten?” Bij gaslighting is het doel de ander steeds onzekerder te maken, zodat hij of zij steeds meer op jou gaat vertrouwen. Zo wordt hij/ zij afhankelijker en neemt jouw macht over hem toe.

Alles over stress (online 11 oktober 2021)

In deze training zullen we de volgende vragen o.a. gaan beantwoorden:

Wanneer is het ongezonde stress, overspannenheid, burn out, bore out of chronische stresssyndroom? Wat zijn de mogelijkheden om te voorkomen dat je ziek wordt van stress?  Wat zijn nu de mogelijkheden als je last van stress ervaart?

 

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl