Slaap de Baas

slaap de baas

Voor veel mensen is slapen iets vanzelfsprekend. We hebben onze slaap hard nodig om overdag goed te kunnen functioneren. 

Volgens deskundigen is gezond slapen vooral vlot inslapen ( binnen een kwartier) en tussentijds niet of nauwelijks wakker worden.

Van slapeloosheid kan iedereen weleens last hebben. Toch zijn er steeds meer mensen die structureel slecht slapen, dit heeft grote gevolgen voor zowel lichamelijk als geestelijk welbevinden. De uitdaging is om de dieper liggende oorzaken van de slapeloosheid te achterhalen. Pas dan kun je er echt iets aan doen!

Slaap de Baas is een specifieke behandeling/training om slecht slapen en slapeloosheid aan te pakken. In 4 sessies van 2 uur kan je Slaap de Baas zijn.


Slaapproblemen hebben een grote impact op de kwaliteit van leven.
Slecht slapen betekent onder andere dat je overdag vaak moe en futloos bent, minder goed kunt presteren op je werk of op school en eerder ziek wordt.
Het zoeken naar een oplossing maakt de situatie vaak alleen maar erger. Met Slaap de Baas pakken we de slaapproblemen bij de wortels aan, waardoor slecht slapen verleden tijd wordt.

1ste bijeenkomst: Meer info over slaap en jou slaapgewoontes. Start met het doorbreken van de vicieuze cirkel.
2de bijeenkomst: Doorbreken van gewoontes die zorgen voor slecht slapen
3de bijeenkomst: Vervolg van de 2de bijeenkomst
4de bijeenkomst: Zorgen voor geen terugval

Ook bieden wij op groepsniveau een training van Slaap de Baas. Deze training is gericht op de slaapgewoontes te doorbreken die je wakker houden.

Voor meer info mail of bel ons

 

 

 

                               slapeloosheid

Maak je website met Websitemachine.nl