Ontstresspakket

Het VIP Arrangement van Sisters Remedies

 

Last van een gejaagd gevoel, werkdruk, stress, overspannenheid of een burn out dan is dit VIP Arrangement echt iets voor jou.

Veel anti stress/ ontstress behandelingen richten zich óf op de oorzaak óf op het gevolg. Sisters Remedies heeft daar een andere kijk op. Je kunt het gevolg niet verhelpen zonder iets aan de oorzaak te doen en omgekeerd. Het Ontstresspakket bestaat daarom uit twee componenten: gelijktijdige behandeling van lichaam en geest.

Eerst zullen we een korte intake doen waarin we samen met jou gaan kijken wat jij graag wilt en nodig hebt om je weer krachtig en energiek te voelen. Daarna zal het VIP Arrangement verder gaan met de behandeling op het lichamelijke vlak en vervolgens mentaal.

De Behandeling van het Lichaam vindt plaats door middel van een Holistische behandeling. De Holistische behandeling bestaat uit een Chakra kleuren/stenen therapie, Chi machine, Detox voetenbad met hoofdmassage, Klankschalen,Oorkaarzen, Softlasertherapie en  een Deeksha.

De Behandeling van de Geest: Na de Holistische behandeling wordt er gekeken hoe je weerbaarder kunt worden tegen de oorzaken van jouw stress. Dit kan betekenen een verandering in gedrag, een andere benadering van de situatie of dat er voor een andere richting gekozen gaat worden. Samen met jou gaan we aan het werk om er voor te zorgen dat jij weer volledig in je eigen kracht komt te staan.

 

Maak je website met Websitemachine.nl