Ontstressen

Ontstressen bij Sisters Remedies

Stress wordt een probleem wanneer je langere tijd onder spanning staat en de stressreactie blijft aanhouden. Dit wordt ongezonde stress en gaat ten koste van je gezondheid.

Unieke Ontstressbehandeling

Bij Sisters Remedies hebben we een methode ontwikkeld die ongezonde stress tegengaat en je weer energie geeft: de Ontstressbehandeling. Deze behandeling zorgt er voor dat stress niet chronisch wordt en dat druk en spanning hanteerbaar blijft. Wanneer je regelmatig te maken hebt met stress is het belangrijk om te ontstressen. De Ontstressbehandeling werkt preventief en kan op alle momenten worden ingezet. Na de behandeling heb je geen lichamelijke en geestelijke ongemakken meer van stress.

Tijdens de Ontstressbehandeling werken we aan je lichamelijke én geestelijke welzijn.

Lichamelijk Ontstressen

Lichamelijk Ontstressen doen we met behulp van natuurgeneeswijzen zoals bijvoorbeeld de Chakra kleuren/stenen therapie, Chi machine, Detox voetenbad met hoofdmassage, Klankschalen en/of Oorkaarzen. We geven waar het lichaam om vraagt. Vraagt het om rust, om meer energie of om healing dan zal de behandeling daar op gericht zijn.

Mentaal Ontstressen

Bij Mentaal Ontstressen wordt in overleg een keuze gemaakt uit EMDR, Hypno, Regressie, CGT, ACT, Coaching, Helende reis of een Engelenreading. Door middel van deze methodes wordt er gewerkt aan het versterken van zelfvertrouwen, weerbaar maken, grenzen stellen, verwerken van trauma's, het verhogen van geluksgevoel, vergroten van spiritualiteit en in je eigen kracht staan.

We sporen de oorzaak van de ongezonde stress op en werken aan verbetering.

 Voorkomen is makkelijker dan genezen.

 Door onze unieke behandelmethode  wordt  de innerlijke rust  zowel op geestelijk en lichamelijk niveau hersteld waardoor je energie weer gaat stromen.

Bel of mail ons meteen voor een afspraak.  Een Ontstressbehandeling duurt twee uur.  De meeste zorgverzekeraars vergoeden onze behandelingen.  Behandelingen kunnen ook in het weekend.

 

 

Voor Ondernemers: Ontstress VIP Arrangement

Eerst zullen we een korte intake doen waarin we samen met jou gaan kijken wat jij graag wilt en nodig hebt om je weer krachtig en energiek te voelen. Daarna zal het VIP Arrangement verder gaan met de behandeling op het lichamelijke vlak en vervolgens mentaal.

De Behandeling van het Lichaam vindt plaats door middel van een Holistische behandeling. De Holistische behandeling kan bestaan uit een Chakra kleuren/stenen therapie, Chi machine, Detox voetenbad met hoofdmassage, Klankschalen, Oorkaarzen,,Chakra Bodykaarzen, BDR, Pranic Healing, Access Bars, Acces Facelift of een Deeksha. De behandeling bestaat uit meerdere onderdelen die worden afgestemd op wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft. 

De Behandeling van de Geest: Na de Holistische behandeling wordt er gekeken hoe je weerbaarder kunt worden tegen de oorzaken van jouw stress. Dit kan betekenen een verandering in gedrag, een andere benadering van de situatie of dat er voor een andere richting gekozen gaat worden. Samen met jou gaan we aan het werk om er voor te zorgen dat jij weer volledig in je eigen kracht komt te staan en zo dus ook je eigen onderneming.

 

Maak je website met Websitemachine.nl