OntstressNieuws

 

Wil jij je ook stressvrij en energiek voelen?Nieuwe datums bekend:

Het Transformatiespel dinsdag 9 juni van 19.00-  tot het af is.

*  Workshop Leren Channelen dinsdag 16 juni van 19.00- 21.00 uur.

* Workshop  Overtuigingen vanuit je vorige levens vrijdag 9 oktober van 19.00-21.00 uur.

* Workshop HSP Promotietour het vervolg  donderdag 3 september en dinsdag 8 december van 19.00-21.00 uur.

 

 Nieuw bij Sisters Remedies:

Andere kijk op het leven

Op een unieke wijze en in 7 bijeenkomsten verander je kijk op je leven.

Ben je ontevreden hoe je nu in het leven staat....of wil je af van waarom overkomt het mij nou altijd.....of heb je het gevoel dat je maar wat maar niet echt je leven leeft.....of wil je niet meer dat het verleden een grote rol speelt in het leven nu.

De datums zijn: dinsdag 25 augustus, 8 september, 6 oktober, 20 oktober, 3 november en 17 november. Het tijdstip is alle keren van 19.00-21.00 uur. De kosten zijn € 55 per keer, betaling met pin, vergoeding mogelijk via je zorgverzekering wanneer je aanvullend verzekerd bent. Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen. Voor meer info en of aanmelding mail naar naomi@sistersremedies.nl

 

 

Privé Les : leren Channelen

Het pad van leren channelen is er één van leren vertrouwen.

Hoe begint het? Channelen begint bij het aandacht schenken aan je eigen intuïtie. Een tweede belangrijk punt is het toepassen van onderscheidingsvermogen: weet wat daadwerkelijk voor jou bedoeld is en wat afkomstig is van het universum, en wat niet.

Een ander belangrijk punt is dat alle informatie die jouw vrije wil niet respecteert en die zegt of suggereert dat je iets moet doen, komt niet van je gidsen. Jouw engelen zullen je nooit, maar dan ook nooit iets opdringen. Vrije wil is de belangrijkste regel wat het universum hanteert. 

Channelen is niet moeilijk, maar vraagt wel dat je het met beleid doet. Belangrijk bij het voorkomen van negatieve channeling-ervaringen is allereerst een goede voorbereiding en kennis.

 

 

Voor ondernemers: Het Ondernemers VIP Arrangement

Eerst zullen we een korte intake doen waarin we samen met jou gaan kijken wat jij graag wilt en nodig hebt om je weer krachtig en energiek te voelen. Daarna zal het VIP Arrangement verder gaan met de behandeling op het lichamelijke vlak en vervolgens mentaal.

De Behandeling van het Lichaam vindt plaats door middel van een Holistische behandeling. De Holistische behandeling kan bestaan uit een Chakra kleuren/stenen therapie, Chi machine, Detox voetenbad met hoofdmassage, Klankschalen ,Oorkaarzen,Chakra Bodykaarzen, BDR, Pranic Healing, Access Bars, Acces Facelift of een  Deeksha. De behandeling bestaat uit meerdere onderdelen  die worden afgestemd  op wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft.

De Behandeling van de Geest: Na de Holistische behandeling wordt er gekeken hoe je weerbaarder kunt worden tegen de oorzaken van jouw stress. Dit kan betekenen een verandering in gedrag, een andere benadering van de situatie of dat er voor een andere richting gekozen gaat worden. Samen met jou gaan we aan het werk om er voor te zorgen dat jij weer volledig in je eigen kracht komt te staan. Je kan bijvoorbeeld denken aan Timemanagement of jezelf presenteren d.m.v. korte training te krijgen over Zakelijk Flirten, maar ook op persoonlijk vlak zijn er verschillende mogelijkheden om je innerlijke rust te versterken 

 

 

Enkele uitspraken na het ervaren van een Ontstressbehandeling bij de Sisters:

"Een facelift is niet meer nodig"

"Er wordt gelachen, gehuild en ontspannen"

"Ik heb het gevoel dat ik weer kan ademhalen" 

"Een warme spiegel"

"Ik mag mijn gevoel weer voelen"

"Gegarandeerd succes binnen 3 weken"

 

 

Handig om te weten:

Wij werken op afspraak. 5 dagen, dinsdag t/m zaterdag open van 10.00 t/m 22.00 uur. 

Onze behandelingen en sessies worden door de meeste zorgverzekeraars vergoedt.

Kosten en lijst van zorgverzekeraars die vergoeden staan  op pagina: Waarom het werkt bij item: prijs en vergoedlijst.

Betaling met pin. 

Een kennismakingsgesprek is altijd mogelijk en daar zijn geen kosten aan verbonden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontspanning Stop de stress! Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl