Holistische behandeling

 

 

Vaak  moe, veel piekeren, niet lekker in je vel , zeer emotioneel, prikkelbaar, slecht slapen,  vage klachten die komen en gaan, er zijn allerlei ongemakken die ons dagelijks leven bemoeilijken en waar  de Holistische behandeling uitkomst kan bieden. Lichamelijke klachten willen je wat vertellen .

 

 De Holistische behandeling: 

Holistisch betekent geheel, we behandelen de gehele mens, dus niet alleen de symptomen. Behandeling op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. 

De Holistische behandeling bestaat uit meerdere natuurlijke therapieën: De Chakra kleuren/stenen therapie ( laat je energie weer stromen), Chi machine (haalt alle spanning en stress uit je lichaam), Detox voetenbad met hoofdmassage ( stimuleert jezelf genezend vermogen), Klankschalen (geeft diepere healing), Oorkaarzen (geestelijke ontspanning en stopt het piekeren), Softlasertherapie( pijnvermindering), Deeksha (extra bewustzijn energie krijgen) en een Engelenreading ( spiritueel inzicht). Therapieën die nodig zijn worden na overleg ingezet.

Na de Holistische behandeling voel jij je weer ontspannen, stressvrij, energiek, krachtig  en vrij , tevens  is er ruimte in je hoofd om te kijken naar wat je lichaam verteld. De Integra/ Holistische behandeling zorgt voor balans op alle niveau's.

Softlasertherapie helpt bij pijnklachten, zorgt voor pijnverlichting en pijnvermindering. Je hele lichaam is weerspiegeld in je oren met behulp van Integra kunnen we de pijnplek in je lichaam in je oren vinden en daar wordt het met de softlaser behandeld. Deze therapie zorgt er voor dat je energie weer gaat stromen waardoor de verkramping wordt opgeheven en de pijn minder wordt.

De Holistische behandeling duurt anderhalf uur.  De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen. Onderdelen los ervaren is mogelijk. Bel of mail voor een afspraak, ook in het weekend.

Ik werk ook met:

* Chakra body kaarsen, deze helpen met schoonmaken, ruimte en licht brengen in de Chakra die behandeld wordt met een Chakra body kaars.

* Een Deeksha  is een blessing.  Een Deeksha wordt gegeven doordat ik mijn handen  lichtjes boven de kruin van je hoofd plaatst. De eenheidsenergie stroomt vanzelf naar waar het nodig is. De Deeksha kan versterkt worden met een intentie, verlangen of wens, die je in gedachten neemt. Hoe sterker de wens, hoe krachtiger de Deeksha.

* BDR= BodyDrumRelease is een methode waarbij  afwisselend  wordt getrommeld op de linker- en rechterkant van je lichaam. Daardoor raak je diep ontspannen, worden de hersenhelften gestimuleerd. Door BodyDrumRelease ontstaat een verruimd bewustzijn. Tevens kom je beter in contact met je gevoel en wordt  intuïtie en creativiteit geprikkeld. Het woord release betekent loslaten, bevrijden, vrijlaten en vrijgeven. Daarnaast betekent het ook ontspannen, afstand doen of ontheffen van iets.

* Access Bars: Zijn 32 punten op je hoofd  die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. De Bars helpen jou om  los te laten.

* Pranic Healing is een simpel en effectief healing systeem waarbij geen fysieke aanraking nodig is. Pranic Healing maakt gebruik van levensenergie om het energieveld van het lichaam in balans te brengen. Deze levensenergie herstelt het evenwicht in het lichaam en zorgt voor vitaliteit.

* Brain Training: Het creëren van nieuwe krachtige gewoonten voor een beter leven.

* Soul Body Fusion helpt je om je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht. De frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van je ziel.

* Energetic Facelift: Door het vasthouden van punten in je gezicht en op je hoofd ontstaat er rust, gaat energie weer stromen en na de behandeling voel jij je verjongd.

* Het Body Detox Elektrolyse voetenbad: Ontgiften, detoxen is een weldaad voor lichaam en geest tevens wordt je zelfgenezend vermogen gestimuleerd.

* PSYCH-K: Is een spiritueel proces met psychologische en fysieke voordelen. PSYCH-K is een gebruiksvriendelijke manier om de software van je geest te herschrijven om de uitdraai van je leven te veranderen.

* Kinesiologie: ook wel  toegepaste kinesiologie genaamd, met behulp van de 14 spierenbalans en de correctiepunten energetisch weer in balans komen waardoor pijn en stress verminderen/reduceren.

 

 

 

 

 

 

 

Maak je website met Websitemachine.nl