Engelenreading

                        engelenvleugels                                                                                                                                                   

Engelenreading

Een Engelenreading staat voor een middel om in contact te komen met  Engelen en je gidsen. Engelen zijn altijd aanwezig in ons leven. In een reading gebruiken we Engelenkaarten om zo de boodschappen duidelijker te kunnen doorgeven.

De voordelen van een Engelenreading:

Een Engelenreading biedt antwoord op vele vragen. Het kan je opnieuw in balans brengen met het pad/de weg waarop je op dit moment  in je leven loopt. De reading kan je voorzien van goede raad of nu gaat om de liefde, werk, privé omstandigheden. De Engelen en gidsen willen je graag bijstaan met hun adviezen. Engelen hebben altijd het beste met je voor. Zij zullen nooit tegen jouw keuzes ingaan maar voorzien je wel graag van goede raad wanneer je hen daarom vraagt.

In contact komen met Engelen en gidsen

Het is voor iedereen mogelijk om in contact te treden met de Engelen en je eigen gidsen. Engelen en gidsen zijn namelijk overal om je heen en het is hun doel om je te voorzien van goede adviezen en wijze raad. Wellicht ben je weleens wakker geworden  met de antwoorden op de vragen die al dagen in je hoofd speelde? Of je bent net op tijd op de stoep gaan lopen terwijl er enkele seconden later een bus voorbij scheurt?

Het zijn allemaal voorbeelden van contact met Engelen. Onbewust communiceren Engelen  met je door dromen, muziek en gedachten. Maar soms wil je hen misschien iets vragen of het contact concreter maken dit kun je leren en Sisters Remedies kan je hiermee helpen.

Mijn Beschermengel

Iedereen kent wel zo moment in zijn of haar leven: "Het ging bijna helemaal mis maar het was of er een Engeltje op mijn schouder zat". Iedereen heeft een eigen Beschermengel en die waakt je hele leven over je.

Helaas kan niet iedereen zijn of haar Engel echt "zien" maar het merendeel van de Europese en Amerikaanse bevolking heeft onlangs aangegeven zeker te zijn dat Beschermengelen bestaan. Het grootste gedeelte van deze mensen gaf aan dat zij in hun leven ervaringen hebben gehad waardoor het duidelijk was dat zij beschermd werden door een Engel.

Maak een afspraak voor een Engelenreading. Een uitgebreide legging duurt een uur en kost € 55.

 

 

Maak je website met Websitemachine.nl