Ontstresspakket, Ontstressbehandeling, Counselling, EMDR therapie, Integra/Holistische behandeling, Co-dependency, Engelenreading, Pijnverlichting, Workshops en Trainingen

Sisters Remedies

Hoe wil jij je voelen ?

 

Ontspannen, energiek, krachtig en vrij zo zou ieder mens zich moeten voelen.

Sisters Remedies heeft een unieke behandelmethode. Wij behandelen gelijktijdig lichaam en geest, dat  zorgt er voor dat je stressvrij, energiek en ontspannen voelt, een goed contact met lichaam en geest hebt, weer bruist van energie en effectief verder kunt.

Sisters Remedies is een praktijk voor het Ontstresspakket, Ontstressbehandeling, Counseling, Coaching, EMDR therapie, Integra, Holistische geneeswijze, Pijnverlichting, Engelenreading, Workshops en Trainingen.

Wij bieden complementaire en preventieve zorg. Wij kunnen je helpen met balans op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Wij beschikken over verschillende methodes en opties voor een optimale gezondheid, meer energie, zelfvertrouwen vergroten, innerlijke rust, oude patronen loslaten, trauma's verwerken en je intuïtieve vermogen versterken. We kunnen je ook behulpzaam zijn om je ideeën in daden om te zetten. Verlang je naar vernieuwing en/of herstel maak een afspraak. 

Onze behandelingen en sessies worden door de meeste zorgverzekeraars vergoedt. Wij werken op afspraak.  7 dagen open van 10 tot 10. Eerst een kennismakinggesprek  kan altijd en hier zijn geen kosten aan verbonden. Bel of mail ons voor een afspraak.

Bel of e-mail mij
reclamebureau ontwerpfabriek hilversum